dijous, 14 de maig del 2020

Dijous, 14 de maig de 2020


Dijous, 14 de maig de 2020

Bon dia!
Les setmanes passen volant. Ja estam a punt d'acabar-ne una altra!



Avui toca:

1. Català
2. Tasca-Història ( 2 sessions)
3. Tutoria
4. Castellà

CATALÀ

Avui farem una mica de comprensió oral. A continuació teniu una fitxa on heu d'escoltar primer un audio sobre un animal molt especial: L'ORNITORINC i després contestar a les preguntes clicant la fletxa que surt i triant l'opció correcta.




TASCA-HISTÒRIA

Avui aprendrem una mica com era la població a Formentera després de la conquesta catalana i perquè va està formentera despoblada durant un període de temps.

Llegeix atentament la lectura de l'enllaç i contesta les sis preguntes que surten al final de la lectura.



Demà tendrem alguna pregunta més d'aquesta lectura. Ja m'enviaràs totes aquestes preguntes juntes. Avui NO.


TUTORIA

Tens alguna cosa interessant o especialment important per a tu que vulguis compartir amb els teus companys? Pot ser tant d'aquest temps que no ens podem trobar a l'escola, com d'algun altre moment i que consideris que ara seria bon moment per a compartir amb els companys.

Aquesta activitat és voluntària.


7 comentaris:

  1. Dema ES EL MEU ANIVERSARI 10 ANYS

    ResponElimina
  2. hola a toas com esteu ?Espero que estigueu tots bé que es el més important. M´agradaria compartir aquenta comentar amb tots i totes els meus companys de classe, que m´gradaria tornar a classe i veure-us de nou i compartir amb vosaltres els bons moments i jugar juntos ....

    Estío content perquè tenis un nou nen a la família i té 20 dies :)


















    ResponElimina
  3. Hola a tots i a totes, jo vull compartir que això del COVID19 no es que me estigui agradant molt i ara ja no tenim tanta ajuda per fer els deures i tot va diferent, i ara us diré unes de les coses que també m'han agradat, que són que ara podem estar mes temps per a estar amb la familia, alguns tenen camp i poden jugar contents etc. Que tingueu un molt bon día👌👌👌🙏🙏🙏😁😁😁😀😀😀

    ResponElimina