dimarts, 21 d’abril del 2020

EDUCACIÓ FÍSICA A CASA! 8.0

Hola a tothom!!🤗 

Quines ganes de tornar a fer classe amb vosaltres després d'aquestes vacances!! Yuhuu!! 👏😍🌈

Avui la cosa va de reptes, però no un sinó dos reptes a aconseguir fins al divendres!! Començam a "tope" la setmana valents i valentes! 💪 

Mirau abaix les explicacions i instruccions per aconseguir-los. 👇


REPTE 1: tocs amb el paper de vàter 🧻

Material: una rotllo de paper de vàter o alternatiu (pot ser una bolla de paper de diari, un peluix o alguna cosa amb la que no et facis mal al peu, però no pot ser una pilota)

Objectiu: Has d'aconseguir un mínim de 5 tocs seguits amb qualsevol part de les teves cames (peus, genolls, cuixes, ...) Sinó no ho aconsegueixes ho has de repetir fins que et surti.

- OJUUUUU! 👀: Pels atrevits i les atrevides podeu augmentar la dificultat posant un mínim més alt de tocs. Com 10, 15, 20 o a veure quin és el teu rècord de màxima quantitat de tocs.

5 tocs amb el paper de vàter


REPTE 2: Atrapa el menjar...  🍫🍪🥐🍌🍓🥕❓❓

Material: la teva cara i boca, un aliment pràctic i adequat per fer el repte (com: xocolata, fruits secs, galletes, fruita, pastanaga, crispetes, ...) i les teves grans habilitats de caçador/a👅

Objectiu: t'has de col·locar l'aliment que hagis escollit al front sense que et caigui (igual hauràs de torça una mica el cap, cap al darrera o els costats). Quan el tinguis ben col·locat, movent el cap, has d'aconseguir atrapar-lo amb la boca (la llengua és una bona arma). No es poden usar ni les mans ni braços. Si et cau fora de la boca, ho has de tornar a repetir fins que et surti. 

Mirau jo ho he aconseguit, segur que vosaltres també podreu!


Amb una crispeta

Amb xocolata


PD: enviar un vídeo curt (20/30 segons màxim) dels reptes com a tard el divendres.

Recordau que el meu correu és aquest per enviar-me les propostes: mnovella@ceipsantferran.com 

I per riure una estona.. "les tomas falsas"



A PER LES MISSIONS NO IMPOSSIBLES!! 🙌😎

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada