diumenge, 15 de març del 2020

REPRODUCCIÓ DE LA FIGUERA DE L'ESCOLA

      Aquest dijous dia 12 varem poder gaudir a l'escola d'una activitat molt especial per a tots nosaltres. Hem contat amb la col·laboració d'en Pep Mayans Ribas, avi d'una alumna de la nostra escola, per a reproduir la nostra figuera. 
   
          Els alumnes de 4t de Primària hem gaudit d'aquesta experiència, de la que ens sentirem molt orgullosos d'aquí uns anys. En Pep ens ha transmès els seus coneixements populars i ens ha ensenyat a tots a reproduir una figuera a través d'un esqueix. Ens ha mostrat com es feia antigament, directament al terreny on es volia plantar la nova figuera i com ho podem fer avui dia, si encara no tenim el terreny preparat. 

          La intenció d'aquesta activitat és poder traslladar un “fill” d'aquesta figuera, que tant representa la nostra escola, a la nova escola que tenim en construcció. Els esqueixos els farem arrelar dins cossis per traslladar-los posteriorment al lloc definitiu.

         LA NOSTRA FEINA ARA SERÀ REGAR-LES UN DIA PER SETMANA.  Encara que vosaltres, no pugueu ser de moment a l'escola, no heu de patir, les tutores del 4t ho farem fins que torneu.

AQUÍ TENIM UNES FOTOS DEL PROCÉS. 



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada